Jawel!! Nieuwe standpunten in de Grote Zwolse Standpunten Quiz!

Helemaal vernieuwd en klaar om (nogmaals) gespeeld te worden, de Grote Zwolse Standpunten Quiz.

Met nieuwe standpunten en zelfs een extra vraag, omdat inmiddels alle acht partijen hun verkiezingsprogramma gepubliceerd hebben. Bedankt PvdA! Dus wacht niet langer, laat de vuile vaat staan, leg neer die pen, laat de deurbel maar bellen en speel die quiz!

De Grote Zwolse Standpunten Quiz

Benieuwd hoe de politieke partijen in Zwolle er nu echt over denken, maar geen zin om saaie verkiezingsprogramma's door te nemen? Doe mee aan de Grote Zwolse Standpunten Quiz! Raad aan de hand van citaten uit de partijprogramma's van wie die afkomstig is en zie hoe goed je de Zwolse partijen kent. Dat scheelt toch weer een hele hoop leeswerk.

Meedoen is simpel, lees het citaat en antwoord met de naam van de partij van wie je denkt dat hij afkomstig is. Alle citaten goed geraden? Dan mag je je een echte Zwoliticoloog noemen.


Be the first to comment

Leave a Reply