Wat wordt hét verkiezingsitem van GR18?

Nu de verkiezingscampagne in Zwolle nog slechts in de startblokken staat, kunnen we mooi een beetje speculeren over wat de komende weken hét verkiezingsitem wordt. Om het de Zwolse politici iets gemakkelijker te maken hebben we alvast een aantal suggesties op een rijtje gezet. En als jullie dan weer stemmen op het item dat volgens jullie de meeste aandacht verdient tijdens de debatten, dan lijk me dat ze er niet meer omheen kunnen. Toch?

infogr verkiezingsitems

Wat moet hét verkiezingsitem van de GR18 worden?
  • Geef uw eigen antwoord

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Wordt Zwolle de eerste gemeente met een rechtstreeks gekozen burgemeester? – Zwolitico
  2. Burgemeester Meijer: eerst verkiezingen daarna wellicht Eerste Kamer – Zwolitico

Leave a Reply