Boodschap van de Partij voor Cultuur over deelname aan GR18 in Zwolle

De lijst van partijen die in maart niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle is langer dan ooit. Eerder lieten wij hier al weten dat PVV, FvD, Lijst Willem Lucht, OPA en de Piratenpartij niet mee doen en dat de deadline voor andere partijen om zich aan te melden met rasse schreden dichterbij komt.

Alle hoop op Partij voor Cultuur gevestigd

Alle hoop op enig vers bloed en een frisse politieke wind leek op de enigszins dictatoriaal geleide Partij voor Cultuur te zijn gevestigd. De club van partijleider Martijn van Hese en Nachtburgemeester Jeroen van Doornik zetelt immers in Zwolle en schermt al langere tijd met een eventuele deelname. Maar toen ontving onze redactie de volgende boodschap:

Lees ook:

Verkiezingsbeloftes: sociale huur

Welk raadslid moet je zeker volgen op Twitter?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s