Boodschap van de Partij voor Cultuur over deelname aan GR18 in Zwolle

De lijst van partijen die in maart niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle is langer dan ooit. Eerder lieten wij hier al weten dat PVV, FvD, Lijst Willem Lucht, OPA en de Piratenpartij niet mee doen en dat de deadline voor andere partijen om zich aan te melden met rasse schreden dichterbij komt.

Alle hoop op Partij voor Cultuur gevestigd

Alle hoop op enig vers bloed en een frisse politieke wind leek op de enigszins dictatoriaal geleide Partij voor Cultuur te zijn gevestigd. De club van partijleider Martijn van Hese en Nachtburgemeester Jeroen van Doornik zetelt immers in Zwolle en schermt al langere tijd met een eventuele deelname. Maar toen ontving onze redactie de volgende boodschap:

Lees ook:

Verkiezingsbeloftes: sociale huur

Welk raadslid moet je zeker volgen op Twitter?

Be the first to comment

Leave a Reply