Hallo, wij zijn Zwolitico

Hier zijn we dan, Zwolitico. Wij zijn een fonkelnieuw nieuwsplatform met het accent op de Zwolse politiek. Fijn dat je ons hebt gevonden!

Bij Zwolitico vind je voor, tijdens en in de nasleep van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 harde nieuwsverhalen, maar vooral verhelderende achtergronden, verdiepende opinieverhalen en andere interessante informatie over de verkiezingen in Zwolle. We zijn er niet om de dagelijkse stroom van gemeentelijke persberichten door te geven, dat doen anderen wel. Maar wie wil weten wat er echt speelt op het gemeentehuis, welk raadslid de meeste invloed heeft of uit de bocht schiet en wie wil weten welke verkiezingsbeloftes wel of niet zijn nagekomen, weet in ons een behulpzame vriend.

gemeentehuis zwolleMaar wie zijn we? Onze naam doet denken aan de Amerikaanse politieke nieuwssite Politico en dat is niet toevallig. Net zoals het befaamde medium aan de andere kant van de grote plas zijn ook wij opgericht om de naderende verkiezingen te verslaan. Op een andere manier dan anders. Van ons mag je meer diepgang verwachten, meer hard nieuws en meer verbinding. We willen je graag vertellen wat we weten. Alsof we het je persoonlijk vertellen bij het koffiezetapparaat.

Hopelijk heb je na het lezen van een verhaal op Zwolitico meer inzicht in wat er speelt aan het Grote Kerkplein nummer 15. En hopelijk vind je het leuk wat we doen. Daar doen we in ieder geval ons uiterste best voor. Op onze beurt zouden wij het heel erg leuk vinden als je ons volgt. Hier, maar ook op Twitter en Facebook. Discussie, daar houden we van. Reageer dus ook gerust op onze verhalen, maar doe het met respect.

We hopen je hier vaker te mogen verwelkomen. Tot snel!

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s